Wat kan een ondernemer nu vastleggen, in de bloei van zijn/haar leven, voor zijn/haar overlijden:

Deze vraag wordt vaak snel van tafel geveegd. Daar willen we allemaal nog niet over nadenken. We willen alles wel goed geregeld hebben, de vakantie, de verzekering, onze onderneming, maar de dood…, nee daar hebben we het liever niet over.

Je kan het beter nu vast laten leggen en eens in de vijf jaar even de wensen doornemen, want mocht het toch onverwachts gebeuren dan weten de nabestaanden wat u als ondernemer zou willen.

Hoe ontzorg je je nabestaanden en wat moet je notarieel vastleggen. Ideeën en vragen worden tijdens onze maandelijkse bijeenkomst beantwoord. Dit keer niet in het Centrum, maar op kantoor van notaris Van Baal, Heiligeweg 93 te Krommenie.

Rijn van Baal van notariskantoor Van Baal en ikzelf van Ligthart Uitvaartzorg zullen de ondernemer meenemen in de wereld van de uitvaart en het notariaat.

Wij zullen de ondernemer op eigen wijze ontvangen op maandag 15 oktober a.s. vanaf 16.30 uur. We hopen dat je er in ieder geval om 17.00 uur aanwezig bent.

Je zult zien dat het praten over de dood niets engs is.

Heeft u een onderneming in Krommenie of heeft u een bedrijf elders maar bent u woonachtend in Krommenie dan bent U van harte welkom!

50693f5da2316a797e8a1d6713b201a3