Golf van licht over de hele wereld

Op zondag 10 december  wordt het mooie en betekenisvolle initiatief Wereldlichtjesdag voor de tweede keer in Krommenie gehouden. Overal ter wereld worden op die dag ontmoetingsbijeenkomsten gehouden waarbij kaarsjes worden aangestoken om overleden kinderen te herdenken. Het verenigt familie en vrienden, broers en zussen van de kinderen die veel te vroeg moesten gaan.

 

Vriendschap, begrip en hoop

Mirelle: “Het voornaamste doel is om vriendschap, begrip en hoop te bieden aan ouders, broers, zussen, grootouders, familieleden en vrienden. Iedereen is dan ook op zondag 10 december vanaf 18:30 uur van harte welkom op de begraafplaats in Krommenie.”

De avond wordt opgeluisterd met zang en er staat prachtige levensboom welke wij gaan vullen met mooie namen.  “Zo worden de verloren kinderen met elkaar verbonden en de aanwezigen met elkaar in het verlies dat zij zo goed kennen.”, eindigt Mirelle. Daarnaast zijn er vrijwilligers van Stichting Troosthuys aanwezig. Betrokken en bevlogen mensen voor die werkzaam zijn in de wereld van afscheid en verlies.

 

Aanmelden en invulling geven

Wilt u aanwezig zijn laat het ons dan weten via: https://www.ligthartuitvaartzorg.nl/wld2017

 

Wanneer en waar

Zondag 10 december om 18:45 uur (ontvangst: vanaf 18:30 uur) In de aula van de begraafplaats Krommenie thv Eikelaan 2, zie ook: https://www.ligthartuitvaartzorg.nl/wld2017