De laatste jaren wordt steeds openlijker gesproken over de dood. Er is ruimte ontstaan voor vernieuwing, voor een eigen invulling. Voor ons betekent vernieuwing; denken vanuit de klant en niet vanuit het bedrijf. Een uitvaart ‘op maat’, waarbij de naasten met aandacht en in alle rust worden begeleid.

De uitvaart en de dagen ervoor, zijn een belangrijk onderdeel van het rouwproces; ze vormen samen de laatste herinnering. Het is fijn wanneer het afscheid recht doet aan de overledene en plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene en bij u. Het vooraf bespreken van de uitvaart kan daarbij helpen, maar ook het zelf actief bijdragen. Wij ondersteunen u bij het vormgeven van een persoonlijk afscheid, uitgaande van uw wensen.

Een persoonlijke uitvaart hoeft echt niet peperduur te zijn, de uitvaart wordt vormgegeven aan de hand van uw wensen en uw budget. Wij verzorgen echter geen zogenaamde budget uitvaarten, omdat het daarbij onmogelijk is om bovenstaande visie waar te maken.

Wij werken waar mogelijk met duurzame materialen. Daarmee zijn wij onafhankelijk en vrij om voor u te regelen wat bij u past.