Op verjaardagen willen mensen graag alles weten over de uitvaart. Vaak hoor je persoonlijke verhalen van mensen wat zij zoal hebben meegemaakt. In een ontspannen sfeer kunnen ze ongestoord vragen aan mij stellen. Ik vertel wat er allemaal mogelijk is in de wereld van de uitvaart. Vragen beantwoorden over een kist of een wade of toch een eigen gemaakte kist. Opbaren en de locaties, begraven en cremeren. Men is nieuwsgierig en weten niet wat de keuzes zijn.

Allemaal vragen wat voor mij zo “gewoon” is, maar voor anderen niet. De plechtigheid hoeft niet in een aula, het mag ook in een theater (plechtigheid in Zaantheater) of op het strand. In de rouwauto of een bedrijfsbus of toch liever bij elkaar in de uitvaartbus. De hobby op de voorzijde van een kaart of toch liever een stilleven. Er is zoveel mogelijk.

Op te komen tot de juiste persoonlijke keuzes zijn er een aantal persoonlijke verhalen vastgelegd en nu gebundeld. Deze verhalen kunt u downloaden om te lezen of ter inspiratie. Het zijn inspirerende verhalen en zetten u mogelijk aan het denken.

Heeft u daar weleens over nagedacht? Wat zijn uw wensen? De vakantiereizen worden al ver van te voren gepland, maar de laatste reis schuiven we zo veel als mogelijk voor ons uit.

 

Wensgesprek

Mocht u naar aanleiding van het lezen een wensgesprek willen in de bloei van je leven dan kan dat zeker. Het is een informeel gesprek kost u alleen een moment van tijd. Ik maak een verslag van ons gesprek en kan desgewenst over een jaar of 5 herzien worden. Zo blijft het een levend document met de laatste wensen.

Boek persoonlijke verhalen

Op deze blogsite ziet u het boek staan. Indien u uw naam en mail adres invult wordt het boek als pdf-bestand naar u toegestuurd.

Ik wens u veel inspiratie.