Condoleren in Zaandam

Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad ligt aan de rand van Zaandam in het gebied de Vijfhoek, bij de ingang van de Gemeentelijke Begraafplaats. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in een van de ontvangkamers of bij een gelegenheid in de buurt.

Gelegenheden in Zaandam voor een een condoleance zijn:

Paviljoen ’t Twiske, De Noorderlaaik 8, 1511 BX Oostzaan
Tussen Oostzaan, Den Ilp en Landsmeer ligt het prachtige recreatiegebied ‘t Twiske met schitterende natuurgebieden. Zeer geschikt voor natuurliefhebbers.

Hembrugterrein, Hemkade 18, 1506 PR Zaandam
Een bijzondere locatie om een plechtigheid te houden. De condoleance kan in het bijzijn van de overledene plaatsvinden, waarna de overledene naar de begraafplaats of het crematorium in Zaandam of Amsterdam (Nieuwe Noorder) wordt gebracht.

Restaurant Jagerplas,  Kuilpad 1, Zaandam
is ook geschikt voor zowel plechtigheden als condoleances. Restaurant Jagersplas ligt aan de rand van recreatiegebied het Jagersveld De Jagersplas is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken en beschikt ook over een zeer ruime parkeergelegenheid (400 plaatsen, vrij parkeren).

Ligthart Uitvaartzorg is altijd op zoek naar unieke locaties passend bij de overledene voor een persoonlijke uitvaart.

Uitvaartdienst in Zaandam

Voor religieuze plechtigheden wordt vaak gekozen voor de kerk. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de kerken in Zaandam.

Protestantse Gemeente Noorderkerk, Herijermansstraat 127, 1502 DJ Zaandam

R.K. Kerk St. Bonifatius, Oostzijde 14, 1502 BG Zaandam

Zaankerk, Botenmakersstraat 114, 1506 TH Zaandam