U heeft een keuze om de plechtigheid op locatie te houden of in het crematorium. Hieronder vindt u een aantal crematoria met een korte omschrijving.

Crematorium Zaanstad

Crematorium Zaanstad beschikt over een grote en een kleine aula (maximaal 30 personen) voor plechtigheden. De koffiekamers zijn ruim opgezet en qua catering is veel bespreekbaar. Ook kan er een avondplechtigheid gehouden worden.

Crematorium Velsen

De oudste en welbekende Westerveld te Driehuis. Deze locatie beschikt over een grote en kleine aula en 4 verschillende koffiekamers. Op deze locatie breng je de overledene een klein stukje mee naar boven waar de aula’s zich bevinden. Het is een natuurlijke omgeving.

Crematoria Haarlem

Crematorium Haarlem ligt aan de rand van de Hekslootpolder. Het is een modern en strak gebouw met een eigentijdse uitstraling.

Tussen de boerderijen aan de Hoofdvaart in de Haarlemmermeer ligt het crematorium Haarlemmermeer. Het is gebouwd als een hoeve. De aula beschikt over 100 zitplaatsen en in de kleine aula kan in een intieme sfeer voor 40 personen afscheid genomen worden.

Crematoria Amsterdam

Crematorium Westgaarde bestaat uit een grote aula en diverse koffiekamers. De aula wordt ook gebruikt voor uitvaartdiensten voor een begrafenis. Westgaarde beschikt ook over een familiekamer waarin men in een kleine en intieme sfeer afscheid kan nemen met maximaal 15 personen.

De Nieuwe Ooster is een karakteristiek crematorium midden in het centrum. Een bijzonder ritueel is dat de kist met de overledene als afsluiting van de plechtigheid op indrukwekkende wijze omhoog gaat.

De Nieuwe Noorder aan de Buikslotermeerdijk in Amsterdam Noord. De voormalige aula fungeert nu als wachtruimte, daarachter is de nieuwe aula gebouwd. De aula is een mooie ‘open’ locatie waarbij het licht een grote rol speelt.

Verder zijn er in Noord-Holland crematoria in: Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard en Schagen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.