Opbaring kan thuis, maar indien u dit niet wilt, kiezen we samen een uitvaartcentrum passend bij de wens van de overledene. Mirelle informeert u graag over de vele mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart.

Crematoria Amsterdam

Westgaarde, Ookmeerweg 273-275 te Amsterdam
De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126, Ansterdam
De Nieuwe Noorder aan de Buikslotermeerdijk in Amsterdam Noord.

Begraafplaatsen Amsterdam

Aan de linkeroever van de Amstel is bekende ligt de bekende begraafplaats Zorgvlied (Amsteldijk 273), met een intieme aula met zeer goede accoustiek. Met droog weer kunnen alle deuren open zodat iedereen de speeches kan horen.

Herdenkingspark Westgaarde heeft een crematorium en begraafplaats. Het park ernaartoe is ruim opgezet.

Midden in de stad Amsterdam ligt begraafplaats en crematorium De Nieuwe Ooster (Kruislaan 126). Een sfeervolle park met monumentale aula’s.

Tussen de zuidelijke ringweg van Amsterdam en de Amstelveenseweg, bij het Olympisch Stadion ligt de Rooms-Katholieke begraafplaats Buitenveldert, Fred Roeskestraat 103 Amsterdam. De begraafplaats heeft een mooie kapel waarin een uitvaartdienst gehouden kan worden.

Kleine begraafplaatsen in de stad zijn:
Sint Barbara, Spaarndammerdijk 312 Amsterdam.
Begraafplaats Vredenhof, Haarlemmerweg 367 Amsterdam.

Amsterdam beschikt over vele locaties waarin men de condoleance gehouden kan worden. Denk hierbij aan restaurant, musea, uitvaartcentra of een locatie passend bij de overledene.