Uitvaart Krommenie - Zaanstreek I  Mirelle Draaijer uit Krommenie zorgt voor een persoonlijke crematie of begrafenis. Met veel ervaring op een persoonlijke manier, vanuit het hart

Persoonlijke uitvaart

Die recht doen aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend

Ligthart uitvaartzorg begeleidt vanuit een persoonlijke benadering. Op een rustige manier wordt de tijd genomen om keuzes te maken. Keuzes die recht doen aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend. Uitgangspunt is dat vrijwel alles mogelijk is. Bijzondere kisten, mooie baarkleden, live muziek, speciale grafstenen, unieke Zaanse locaties en nog veel meer.

Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te worden. Allereerst wordt datgene besproken dat als eerste nodig is. De laatste zorg voor de overledene, de keuze voor een begrafenis of crematie en het drukwerk. Thuis opbaren of liever elders en welke dag en tijd voor de afscheidsplechtigheid is mogelijk. Een bijzondere kist of juist een wade als omhulling. Goede en uitgebreide informatie over al hetgeen mogelijk is staat bij ons voorop. Want nog steeds – zo ervaren wij – zijn de vele mogelijkheden nagenoeg onbekend.

In de dagen daarna ziet u steeds hetzelfde gezicht en gaan we samen verdere invulling geven aan de afscheidsbijeenkomst. Hierin is veel ruimte voor uw wensen, rituelen en symbolen. Sfeer, rust en betrokkenheid zijn belangrijke punten van aandacht, zodat met liefde en respect kan worden stilgestaan bij het leven van de overledene. En nabestaanden de gelegenheid krijgen om met beide handen te gaan dragen wat herinnering wordt.

Door onze regionale betrokkenheid kennen wij de mogelijkheden van de crematoria, omgeving Zaanstad, én bijzondere locaties voor een persoonlijke uitvaart in Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Koog aan de Zaan, Zaandam en Amsterdam.

Is uw naaste overleden? Bel dan 06 – 54 76 32 06 dag en nacht bereikbaar bij overlijden.